Winterduatlon – Schaatsen en lopen

25 november 2014 | Cyriel Janse

Alle sportievelingen vanaf 8 jaar opgelet!

4e Krijnen bouw Schaats-Loop, schaatsen en hardlopen in Tilburg

Op zondag 14 december organiseren IJsclub Tilburg en de atletiekverenigingen Attila en Tilburg Road Runners voor de vierde keer een winterduatlon in Tilburg. Dit sportevenement in Tilburg combineert schaatsen op de Ireen Wüst ijsbaan met lopen op de gemeentelijke atletiekbaan.

Iedereen kan meedoen, recreanten en wedstrijdatleten, jong en oud. Na diverse rondjes op de ijsbaan afgelegd te hebben worden de schaatsen in de wisselzone verwisseld voor loopschoenen. Vervolgens loop je naar de atletiekbaan waar het looponderdeel wordt afgewerkt. De finish is op de atletiekbaan.

Voor elk onderdeel en leeftijdscategorie is deelname in teamverband mogelijk waarbij de ene deelnemer schaatst en de andere loopt.
Nieuw dit jaar is de combinatie kind en ouder, kinderen van 8 t/m 10 jaar nemen het schaatsonderdeel voor hun rekening en hun vader of moeder gaan daarna hardlopen.

Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 7 december, er is geen gelegenheid tot na inschrijving. Alle informatie is te vinden op www.schaatsloop.nl.