Wil jij een(nieuwe)sport uitproberen? Dit is je kans! Try-Out Sports

15 september 2015 | Webmaster

 

tos

Voor alle  kinderen uit groep 3 t/m 8

 

Wil je graag gaan sporten maar weet je niet welke sport je leuk vindt? Ben je net gestopt met sporten en wil je graag iets anders gaan doen? Of ben je gek op sporten en wil je graag nóg een sport proberen? Dan is dit je kans! In september kun je je weer online inschrijven voor Try-Out Sports. Met Try-Out Sports kan je een aantal weken een sport uitproberen voor slechts € 5,-  Je mag maximaal drie sporten uitproberen.

 

Flyer en website

In de week van 21 september worden op alle basisscholen in de groepen 3 t/m 8 de Try-Out Sports flyers uitgedeeld door de afdeling sport, gemeente Tilburg. Alle belangrijke gegevens staan hierin vermeld.

De online inschrijving start op zaterdag 26 september en sluit op zondag 11 oktober via www.sportintilburg.nl/TOS  In de flyer lees je precies hoe dit moet.

Ná aanmelding op de site ontvang je op jouw mailadres een inschrijfbevestiging.

Deze moet je zelf uitprinten en meenemen naar de éérste kennismakingsles ( met de € 5)

 

Het is natuurlijk geweldig om samen met je vriendje of vriendinnetje te gaan sporten. Je moet dan tegelijk online  aanmelden voor dezelfde sport. Je kunt meteen zien of er nog plek is. Is er geen plaats meer dan kun je dat ook zien, je hebt dan de mogelijkheid om een andere keuze te maken. Samen sporten is toch veel leuker?!

 

 

Veel succes,

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met :

Mieke Limpens

Afdeling Sportstimulering

Gemeente Tilburg

013-532 58 78

Email: tryoutsports@tilburg.nl