Unit 2 en 3, schrijf je in!

11 oktober 2018 | Leila Hermus

Na de herfstvakantie starten we met twee leuke gratis naschoolse activiteiten!

Het Kinderpersbureau op dinsdag en de naschoolse Sport met Juf Lieke op donderdag. Let goed op de dagen en tijden! De naschoolse sport voor Unit 3 start meteen na de herfstvakantie op 25 oktober, naschoolse sport voor Unit 2 start op donderdag 22 november en het Kinderpersbureau start op dinsdag 30 oktober. Alle units krijgen de mogelijkheid zich in te schrijven voor de naschoolse sport, de lessen zijn verdeeld over 3 blokken met 3 inschrijfmomenten.

Inschrijven?

Dat mag digitaal! We gaan over op digitale inschrijving via onze website, www.cleijnhasselt.nl onder het kopje talentontwikkeling. Inschrijven kan vanaf nu, tot en met zondag 21 oktober 15.00 uur. Daarna sluit de online inschrijving.

Hulp nodig met online inschrijven? Morgen, vrijdag 12 oktober, is Leila in de teamkamer van 12.00 tot 14.00 uur om u te helpen met de inschrijving via de website indien nodig.

Voor de lessen is een maximum aantal deelnemers, u ontvangt van ons een e-mail met daarin een bevestiging de week ná de herfstvakantie. Mochten er te veel aanmeldingen zijn dan krijgt u daar ook bericht van.

Alleen nog digitaal

U ontvangt dit schooljaar alleen nog digitaal informatie over de naschoolse activiteiten, tenzij u zelf anders heeft aangegeven bij de leerkracht van uw kind. Houd uw inbox goed in de gaten, en controleer uw e-mail adres bij de leerkracht indien u geen berichten van school ontvangt.

Oproep hulpouder

Vindt u het leuk tijdens Het Kinderpersbureau te komen helpen? Donderdagmiddag van 15.00 tot 16.15 uur. 30 oktober, 6, 13, 20 en 27 november, 4 en 11 december. Op 13 en 27 november gaan de leerlingen op excursie. Stuur een berichtje naar leilahermus@contourdetwern.nl als u graag één of meerdere keren mee komt helpen!