UITNODIGING VOOR OPENBARE DOORLOOP – Gratis Voorstelling

18 april 2017 | Leila Hermus

Schippers&VanGucht maakt beeldende, theatrale portretten voor iedereen, van jong tot oud; op bijzondere locaties en onverwachte plekken, binnen speciaal voor het verhaal ontworpen installaties. 

WAT ER GEBEURDE TERWIJL DE MUSSEN DE POLKA DANSTEN (8+) Een meisje wacht na schooltijd op haar moeder. Maar het wachten duurt wel lang. Om de tijd te doden, praat ze over zichzelf en over de wereld om haar heen. Haar hoofd zit vol hersens, vragen en verhalen.  Een spannend avontuur voor kinderen, een nachtmerrie voor ouders.

“Denk jij soms ook dat niemand naar je luistert? Heb jij ooit wormen gegeten? Als je een bang vogeltje op de stoep zou vinden, is het dan beter om er snel of traag naartoe te lopen om het te redden? Kunnen mieren zwemmen? Hebben vissen hersens? Waarom draait de aarde op sommige dagen niet achteruit? Waarom moet ik alles zeggen? Waar is mijn moeder? Mama? Waar? Ben? Je? ”

Wij nodigen je van harte uit om te komen kijken naar de openbare doorloop bij Het Zuidelijk Toneel op zaterdag 29 april om 16:00u. Graag aanmelden o.v.v. naam en aantal bezoekers via angela.verkuijlen@hzt.nl Adres: Ringbaan Oost 8-15 in Tilburg . Meld je even dat je van Basisschool Cleijn Hasselt komt? Het is geschikt voor 8 jaar en ouder.

Voor meer informatie kijk op: www.schippersenvangucht.com