Thuiswerken, toch een beetje samen!

19 maart 2020 | Hester Bax

It’s a brand new day! Ook vandaag kan iedereen weer aan de slag met de daily programs die deze week zijn opgehaald. Wat zijn wij ontzettend trots op alle kinderen én ouders die er het beste van maken en gewoon keihard aan de slag zijn! Jullie zijn echt toppers!

Morgen, vrijdag 20 maart, wordt iedereen tussen 8.30-9.30u weer verwacht om het nieuwe daily program, nieuwe materialen en nakijkmateriaal op te halen. Dit gebeurt weer via de ramen van blue, green, red en yellow castle. De materialen van de 3rd unit worden via de ramen van de koffiekamer gewisseld. We vragen u afstand te houden van elkaar én de teamleden, zodat dit voor iedereen zo veilig mogelijk gebeurt.

Wij missen onze leerlingen heel erg, maar wat genieten wij van de foto’s die u ons heeft gestuurd van het thuiswerken! Hieronder ziet u ze. Blijf foto’s sturen, dan blijven we met z’n allen toch in verbinding.

We maken er het beste van, op afstand maar toch samen. Let goed op uzelf en op elkaar. Ziet u dat iemand wel een steuntje in de rug kan gebruiken, help diegene! Komt u er zelf even niet uit, heeft u even iemand nodig om tegen te praten, heeft u hulp nodig? Bel of mail, u staat er niet alleen voor!