Talentontwikkeling op Cleijn Hasselt

Basisschool Cleijn Hasselt draagt bij aan de talentontwikkeling van kinderen. Tijdens de ateliers op school hebben kinderen de keuze uit een aanbod van activiteiten, anders dan anders. Zo ontdekken zij hun talenten en passies. Wij werken hierbij bijvoorbeeld samen met deskundige vakdocenten, professionals en verschillende musea. Ook is er een naschools aanbod. Kinderen maken een verbinding met de wijk tijdens de activiteiten. Zo wordt steeds een bijzondere invulling gegeven aan talentontwikkeling. Gedurende het hele jaar hebben kinderen ook de mogelijkheid zich voor het naschoolse sportlessen in te schrijven. We willen kinderen de mogelijkheid bieden hun talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen.

Actuele activiteiten

Na de Carnavalsvakantie starten we weer met twee leuke gratis naschoolse activiteiten!

Het Kinderpersbureau op dinsdag voor unit 3 en de naschoolse sport met Juf Lieke op donderdag voor unit 3. Let op, de activiteiten starten meteen na de vakantie, kinderpersbureau op dinsdag 12 maart en sport op donderdag 14 maart.

Inschrijven kan vanaf vrijdag 22 februari tot en met woensdag 27 februari. In die periode kunt u onderaan deze pagina op ‘inschrijven’ klikken en zo komt u vanzelf bij het inschrijfformulier. na woensdag 27 februari sluit de online inschrijving. U krijgt per mail een bevestiging van de inschrijving.

Hulp nodig met online inschrijven? Vrijdag 22 februari is Leila in de teamkamer van 12.30 tot 13.00 uur om u te helpen met de inschrijving via de website indien nodig.

Naschoolse sport met Juf Lieke – unit 3

Tijdens de naschoolse Sport met Juf Lieke gaan jullie allerlei leuke activiteiten doen, verschillende spellen, balsport, apenkooien en nog veel meer! Elke les is een verrassing!

Waar? In de gymzaal

Wanneer? Donderdag van 15.00 tot 16.00 uur. 14, 21, 28 maart en 4 april.

De inschrijving is nu gesloten.

Het Kinderpersbureau

Dit bericht is speciaal voor jullie Unit 3. Want als je in de bovenbouw zit, mag je meedoen aan “Het Kinderpersbureau”. Dit is de redactie van onze schoolkrant: “Cleijn Krantje” begeleid door Marjolein de Vroomen.

Als je in de redactie zit, kom je op dinsdag na school bij elkaar. Dan bedenken we wat we allemaal in de schoolkrant willen laten zien. We maken zelf onze foto’s, teksten, tekeningen, moppen, puzzels, recepten etc. We starten altijd met iets te drinken en soms proberen we onze lekkere recepten ook van te voren even op school uit!

Er zijn drie rondes dit jaar en dat betekent dat we ook drie keer een schoolkrant gaan maken. Iedere ronde gaan we ook een keer op excursie, om iemand te interviewen of een reportage ergens te maken. Natuurlijk mag je als redactielid ook mee praten over wie we willen interviewen of waar je naar toe zou willen gaan. 

Wil je graag onze koning interviewen? Dat zal lastig worden! Maar het is vorig jaar al wel gelukt om de burgemeester van Tilburg te interviewen, de politie, het dierenpark de Oliemeulen en De Dolfijn. Dus… kom maar op met je leuke, spannende of gekke ideeën voor dit jaar!

Waar? Het tussenlokaal van de bovenbouw

Wanneer? Dinsdagmiddag van 15.00 tot 16.15 uur. 12, 19, 26 maart en 2, 9 en 16 april. LET OP! 26 maart gaan ze op excursie en zijn de leerlingen pas om 17.00 uur terug op school.

De inschrijving is nu gesloten.