Studiereis ITEM/Bett

9 november 2014 | Webmaster

 

item-125x125Jaarlijks vindt in januari een conferentie plaats in Londen. Ook dit jaar gaat een delegatie van Xpect Primair naar deze conferentie en de BETT onderwijs en ICT beurs.

Het implementeren van de vaardigheden van de 21ste eeuw is veelomvattend. Tijdens de ITEM conferentie in januari 2015 zetten we een drietal vaardigheden in de spotlights. SAMENWERKEN, ICT-GELETTERDHEID EN CREATIVITEIT worden door (inter)nationale deskundigen en praktijkmensen uitgediept. Mooie vergezichten worden geplaatst naast inspirerende gerealiseerde praktijkvoorbeelden. Hierbij wordt ingegaan op alle aspecten waarop deze veranderingen invloed hebben. Zowel de consequenties voor de didactiek als voor het schoolgebouw komen aan de orde en alles wat daar tussen in ligt.

Meneer Peter en juf Bernadette nemen namens Cleijn Hassel deel aan deze studiereis. Op dinsdag en woensdag vinden de conferentie en workshops plaats. Op donderdag scholenbezoek en/of bezoek aan de beurs. Juf Bernadette heeft besloten om op donderdag al terug naar huis te gaan ivm haar zwangerschap. Meneer Peter blijft tot vrijdag en volgt het gehele programma.