Stichting Jarige Job

12 april 2018 | Hester Bax

Afgelopen vrijdag hebben wij met een mooie Cleijn Hasselt Presenteert ons schooladventure Cleijn Hasselt Goes Wild afgesloten. Het was een mooie show, complimenten voor de artiesten uit alle castles.

Voor Cleijn Hasselt Presenteert hebben vrijwilligers van Stichting Jarige Job onze castles bezocht en hebben zij met de leerlingen gepraat over wat deze bijzondere stichting doet. Zij bieden gezinnen die het financieel niet makkelijk hebben een prachtige verjaardagsbox, zodat de kinderen toch een fijn verjaardagsfeest kunnen vieren. Belangrijk, vinden wij, en daarom was dit ons goede doel tijdens de kerstkaartenactie.

Het was niet toevallig dat deze vrijwilligers juist afgelopen vrijdag op school waren. Wij hebben ze namelijk uitgenodigd om tijdens Cleijn Hasselt Presenteert met een groot publiek van kinderen, ouders, opa’s en oma’s een cheque te overhandigen. En niet zomaar eentje, want met de kerstkaartenactie hebben de leerlingen van Cleijn Hasselt maar liefst 500 euro verdiend voor deze stichting. Dat zijn een heleboel verjaardagspakketten!

Wij bedanken alle leerlingen die zo hard gewerkt hebben aan het ontwerp en de verkoop van de kerstkaarten. Ook dat is ondernemerschap, en nog voor het goede doel ook! Oudervereniging, dank je wel voor het initiatief en de begeleiding van deze goede doelenactie.

Trots!