Sportdag

10 september 2015 | Jeske

Beste ouder / verzorger,

Op dinsdag 22 september houden wij onze sportdag voor alle kinderen van groep 3 t/m 8. We doen dit bij Atletiekvereniging Attila aan de Goirleseweg 42a in Tilburg. In deze brief wordt hierover nog het een en ander verduidelijkt. Vervoer De kinderen worden uiterlijk om 9.00 bij Attila verwacht. Heel fijn is als u uw kind hier zelf naar toe kunt brengen. Heeft u geen auto, dan zou u kunnen carpoolen. Als u niets geregeld kan krijgen, laat u het dan even op tijd weten aan de groepsleerkracht? LET OP! Dit geldt alleen voor de kinderen van groep 3 t/m 6. Groep 7 en 8 gaan op de fiets en moeten om half 9 op school klaarstaan om met de groep en leerkrachten weg te fietsen!

Routebeschrijving Met de auto rijdt u over de Ringbaan West naar de Ringbaan Zuid. Bij het Willem II stadion slaat u rechtsaf richting Goirle. Voorbij het stadion neem u de eerste weg naar links. Aan het einde van deze weg ligt de baan van Attila.

Kleding en eten / drinken Het woord ‘sportdag ‘ zegt het al: zorg dat de kinderen makkelijke kleding aan hebben, dus ook schoenen waar goed op te sporten is. Er wordt ook verwacht dat de kinderen zelf hun eten en drinken bij zich hebben net als op een gewone schooldag (fruit, boterhammen en drinken) met eventueel wat extra drinken.

BSO Er zijn kinderen die na school op dinsdag naar de BSO gaan. Wij zorgen ervoor dat de kinderen van Attila bij de BSO komen.

Hulp Zoals jullie konden zien op de deuren van de klassen en op de site, zijn we op zoek naar hulp. Deze zijn nog steeds nodig! Heeft u dus die dag vrij en zin om de kinderen te komen helpen? Geef u dan snel op! Daar zijn wij en de kinderen heel erg blij mee!

Wij hopen op een erg fijne en sportieve dag met mooi weer!

Met vriendelijke groet,

De sportcommissie