Sportdag groep 3 t/m 8

15 september 2015 | Webmaster

Op dinsdag 22 september houden wij onze sportdag voor alle kinderen van groep 3 t/m 8. We doen dit bij Atletiekvereniging Attila aan de Goirleseweg 42a in Tilburg.

De kinderen worden uiterlijk om 9.00 uur bij Attila verwacht. Heel fijn is als u uw kind hier zelf naar toe kunt brengen. Heeft u geen auto, dan zou u kunnen carpoolen. Als u niets geregeld kan krijgen, laat u het dan even op tijd weten aan de groepsleerkracht? LET OP! Dit geldt alleen voor de kinderen van groep 3 t/m 6. Groep 7 en 8 gaan op de fiets en moeten om half 9 op school klaarstaan om met de groep en leerkrachten weg te fietsen!

Zorg dat de kinderen makkelijke kleding aan hebben, dus ook schoenen waar goed op te sporten is. Er wordt ook verwacht dat de kinderen zelf hun eten en drinken bij zich hebben net als op een gewone schooldag (fruit, boterhammen en drinken) met eventueel wat extra drinken.

De sportdag is om 14.00 afgelopen. Kinderen van groep 3 t/m 6 moeten daar ook weer opgehaald worden. De groepen 7 en 8 fietsen om 14.00 eerst weer terug naar school, daarna gaan ze naar huis.

Er zijn kinderen die na school op dinsdag naar de BSO gaan. Wij zorgen ervoor dat de kinderen van Attila bij de BSO komen.

Wij hopen op een erg fijne en sportieve dag met mooi weer!