Schoolvoetbaltoernooi

1 mei 2018 | Hester Bax

Gisteren was het zover. Drie teams van Cleijn Hasselt mochten het veld op voor het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi. Dit jaar speelden we voor het eerst op de velden van OVC ’26.

Cleijn Hasselt 3 mocht als eerste het veld op. Helaas misten wij uit dit team een aantal spelers. Maar dat werd meer dan goed opgelost met hulp van meneer Cyriel. We stelden een prachtteam samen met spelers van onze school én van basisschool de Zuidwester! Er werd super sportief en fijn gevoetbald en als klap op de vuurpijl nam dit team ook nog eens de beker mee naar huis! Dat noemen wij nog eens échte kampioenen. Samen is nog beter dan alleen!

Vervolgens mocht Cleijn Hasselt 2 het veld op. Er werd heel goed en vooral heel sportief gespeeld door deze toppers. Het team kwam in de poule sterke tegenstanders tegen, maar bleef lekker doorspelen en hebben er een mooie middag van gemaakt. Wat een kanjers zijn jullie. En wat ons betreft: dubbele punten voor jullie teamspirit en gezelligheid, mede dankzij de positieve coach!

Tot slot werd er gespeeld door Cleijn Hasselt 3. Deze teamplayers kwamen mooi op tijd naar de velden en waren er direct helemaal klaar voor. Toen bleek dat we onze coach misten, stond de vader van Dylan direct op om dit topteam te coachen, samen met de opa van Elyze. Wauw, wat zijn wij jullie ontzettend dankbaar. Het team heeft samen mooi laten zien waar ze voor staan: een mooi en vriendelijk potje voetbal waarmee ze ons trots maken.

Wij bedanken alle spelers voor hun sportieve samenspel en gezelligheid. We bedanken nog meer onze coaches, die (zelfs in de regen en sommigen zelfs zonder dat ze eigenlijk zouden coachen) klaar stonden voor de teams. En natuurlijk bedanken we de vele supporters die langs de lijn hebben aangemoedigd, super om jullie ook in de vakantie te zien!

THANK YOU!

Aanstaande zondag wordt er door onze leerlingen gezwommen tijden het vakantiezwemtoernooi in Drieburcht. De tijden staan in de Schakel, zijn jullie er dan ook bij om ze aan te moedigen? Tot dan!