Oudervereniging: bedankt voor alles!!

3 juli 2019 | Hester Bax

Vandaag heeft onze Oudervereniging met een knallende beachparty afscheid van onze school genomen. Zij hebben een fantastische ochtend verzorgd voor al onze kinderen, boordevol leuke activiteiten en lekkere hapjes en drankjes. Wat hebben de kinderen (en het team!!) genoten!

Als afscheidscadeau voor de school, voor de kinderen, heeft de Oudervereniging een prachtige picknicktafel aan ons geschonken. Vanuit de Leerlingenraad is er al langer de wens voor deze chillplek. Zij hebben hier met de Oudervereniging al eerder over gesproken en nu is deze wens dus uitgekomen. Wat een prachtig cadeau, dank je wel dames! We gaan een hele mooie plek voor de tafel vinden, waar de kinderen lekker kunnen chillen in de pauze.

Natuurlijk zijn ook de dames niet met lege handen naar huis gegaan, want wat zijn wij hen dankbaar. Voor dit feest, maar vooral voor alle jaren dat de Oudervereniging klaar heeft gestaan voor de kinderen en de school. Zonder hen waren alle schoolreisjes, feestjes en activiteiten nooit zo mooi geweest.

Lieve dames, superbedankt voor alles, namens ons allemaal. Zoals we al zongen, Afscheid Nemen Bestaat Niet, we gaan volgend jaar gewoon verder, in een iets andere vorm, maar hopelijk net zo enthousiast en betrokken.

Thank you very much,

kinderen en team van Cleijn Hasselt