Op zoek naar een school voor uw kind?

9 april 2020 | Hester Bax

In verband met het Coronavirus is onze open dag niet doorgegaan. Ook onze persoonlijke rondleidingen, die we graag aan u geven, kunnen op dit moment niet plaatsvinden. Toch willen we u heel graag helpen, wanneer u op zoek bent naar een school voor uw kind(eren) of u nieuwsgierig bent naar hoe wij ons onderwijs vormgeven. Bel of mail ons gerust, wij zijn gewoon bereikbaar en sturen u ook graag ons informatiepakketje toe!

Op dit moment geven wij onderwijs op afstand aan onze kinderen. Iedere week halen zij (op afstand) hun huiswerkpakketje op. Thuis werken zij gedeeltelijk op papier of met fysiek materiaal dat ze van ons krijgen en gedeeltelijk in een online omgeving. Contact met de leerkracht gebeurt via Microsoft Teams (chat of videobellen), via de mail en telefonisch. Samen zorgen we ervoor dat in deze ongewone situatie zoveel mogelijk schoolzaken door kunnen gaan en dat we samen zo goed mogelijk in contact blijven. Het is heel mooi om te zien hoe kinderen, ouders en team er samen de schouders onder zetten en er het beste van maken. Hier zijn wij erg trots op en blij mee!

U kunt in deze tijd dus niet zelf komen kijken en ervaren hoe wij ons onderwijs vormgeven. We hopen natuurlijk dat we onze school snel weer op een verantwoorde manier kunnen openen en u kunnen ontvangen. Tot die tijd staan we u heel graag telefonisch of via de digitale weg te woord. U kunt ons altijd bellen op 013-5422281, wij zijn op schooldagen gewoon telefonisch bereikbaar en geven graag antwoord op uw vragen. Stelt u uw vraag liever per mail, dan kan dit via hester.bax@xpectprimair.nl.Wij sturen u ook graag een informatiepakketje toe als u dat prettig vindt.

We horen graag van u. Let goed op uzelf en op elkaar, blijf in verbinding en take care!