Nog één weekje…

21 augustus 2017 | Hester Bax

Over een weekje mogen we samen weer het nieuwe schooljaar aftrappen! Deze week mogen wij nog gastheer zijn voor het Kindervakantiewerk GGHT, volgende week gaan de schooldeuren weer open.

Deze week wordt er in en rond de school hard gewerkt om alles weer piekfijn in orde te maken, zodat we aanstaande maandag samen een heel mooi nieuw schooljaar kunnen aftrappen.

Wil je alvast weten hoe de schoolkalender eruit ziet? Hij staat al op de site. Let op: deze is te vinden op de volgende plek: Onze School; Schoolgids 2017-2018. De kalender is namelijk ook direct te schoolgids, wel zo handig. Morgen versturen wij ook de digitale versie per mail. Hebben wij niet het juiste mailadres of is het mailadres gewijzigd? Stuur even een mailtje naar bs.cleijnhasselt@xpectprimair.nl, dan kunnen wij het juiste mailadres in onze administratie opnemen.

Wij hebben er alweer veel zin in, maar voor nu: geniet nog even van de laatste vakantieweek, dan zien we elkaar aanstaande maandag. Om  8.20u staan we voor jullie klaar! Houd in de tussentijd de website in de gaten, er zullen wat leuke tips en ideetjes voorbij komen voor een geslaagde laatste vakantieweek en de frisse start van het nieuwe schooljaar.

Tot volgende week!