Naschoolse activiteiten blok 2

7 december 2018 | Leila Hermus

Vandaag ontvangt u een mail met alle informatie rondom de naschoolse activiteiten van blok 2. Hieronder een samenvatting.

Na de kerstvakantie starten we weer met twee leuke gratis naschoolse activiteiten!

Het Kinderpersbureau op dinsdag voor unit 3 en de naschoolse Sport met Juf Lieke op woensdag voor unit 1 en op donderdag voor unit 2. Let goed op de dagen en tijden! De naschoolse sport voor Unit 1 start meteen na de kerstvakantie op 9 januari, naschoolse sport voor Unit 2 start op donderdag 7 februari en het Kinderpersbureau start op dinsdag 22 januari.

Klik hier voor alle informatie, dagen en tijden.

Inschrijven kan vanaf dinsdag 11 december 15.00 uur tot en met maandag 17 december. Daarna sluit de online inschrijving. U krijgt per mail een bevestiging de week voor de kerstvakantie.

Hulp nodig met online inschrijven? Vrijdag 14 december is Leila in de teamkamer van 12.00 tot 13.00 uur om u te helpen met de inschrijving via de website indien nodig.

Voor de lessen is een maximum aantal deelnemers, u ontvangt van ons een e-mail met daarin een bevestiging de week ná de kerstvakantie. Mochten er te veel aanmeldingen zijn dan krijgt u daar ook bericht van.

Alleen nog digitaal

U ontvangt dit schooljaar alleen nog digitaal informatie over de naschoolse activiteiten, tenzij u zelf anders heeft aangegeven bij de leerkracht van uw kind. Houd uw inbox goed in de gaten, en controleer uw e-mail adres bij de leerkracht indien u geen berichten van school ontvangt.