Naschools English met Miss Saskia!

13 maart 2017 | Webmaster

Basisschool Cleijn Hasselt gaat starten met een leuke, gratis naschoolse activiteit voor de kinderen in Unit 1! Naschools English door Miss Saskia!

Kinderen uit groep 1 / 2 (Unit 1) kunnen zich hiervoor online inschrijven tot en met donderdag 17 maart. Dus ben er vlug bij, wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

Wat is het?

We gaan op een speelse manier aan de slag met Engels! Maar vooral ook met het talent dat in de kinderen schuilt. Samen met de kinderen werkt Miss Saskia toe naar een kleine eindpresentatie waar zij al hun talenten in kwijt kunnen. Denk aan Verkleden als je superheld, toneel spelen, dansen en vooral ook veel plezier maken samen. De laatste les van een blok zijn ook de ouders welkom om te komen kijken wat de kinderen allemaal hebben geleerd! 

Wanneer is het?

English Blok 1

Woensdag 12.45 tot 13.30 uur. 22 en 29 maart. 5, 12 en 19 april.

Óf

English Blok 2

Woensdag 12.45 tot 13.30 uur. 17, 24 en 31 mei. 7 en 14 juni.

Je kan een keuze maken tussen de 2 blokken.

Schrijf je hier in

Voor de lessen is een maximum aantal deelnemers, namelijk 10 kinderen. Je ontvangt van ons een brief met daarin een bevestiging. Mochten er te veel aanmeldingen zijn voor een activiteit krijg je daar ook bericht van. De brief wordt meegegeven op school na de inschrijvingen.