Mentorgesprekken

20 februari 2018 | Hester Bax

Deze en volgende week vinden er mentorgesprekken plaats in alle castles. In deze gesprekken gaat uw kind individueel met de leerkracht in gesprek over hoe het gaat, welke doelen hij of zij heeft en wat hij of zij hiervoor nodig heeft. Wij vinden het heel belangrijk om deze één-op-één aandacht te kunnen geven en nemen hier echt de tijd voor. Om dit te kunnen doen, ziet u extra leerkrachten in de school deze weken. Zij zorgen ervoor dat de lessen doorgaan, onze eigen castle-leerkrachten kunnen met uw kind praten.

De vervangende leerkrachten komen voornamelijk uit de vervangingspool van Xpect primair. Dit zijn leerkrachten die een contract hebben bij Xpect Primair (het bestuur waaronder onze school valt) en invallen op alle 20 scholen. Zeer flexibele en ervaren leerkrachten dus! Vandaag en volgende week hebben we daarnaast ook meneer Joost en meneer Jordy. Zij werken allebei op basisschool de Triangel, maar nemen voor ons de tijd om een dag hier te zijn. Heel bijzonder, voor ons natuurlijk een hele fijne leerkracht in de groep, voor de castle-leerkracht de ruimte om te gaan zitten met uw kind, voor hen een mooie ervaring op een andere school.

Wij zetten hier graag extra op in om echt individuele aandacht te kunnen geven aan uw kind!

Let op: in de week van 12 maart zijn de ouder-kindgesprekken, waarbij uw kind in gesprek gaat met u en met de leerkracht. Wij vinden het juist belangrijk dat het kind hierin de ruimte heeft om het woord te nemen, hij of zij weet natuurlijk het allerbest hoe zijn of haar ontwikkeling ervoor staat en wat zijn of haar doelen zijn. Vergeet u niet in te schrijven? De lijsten komen op de deuren van de castles te hangen.