** MEDEDELING **

13 november 2014 | Webmaster

Beste ouders/verzorgers,

 

Afgelopen week kregen we bericht dat een kind uit groep 5 opgenomen is in het Radboudziekenhuis in Nijmegen. Natuurlijk is dit een schok als dit weer gebeurt. Omdat er momenteel een aantal wildwestverhalen de ronde doen, zijn wij genoodzaakt om wat meer duidelijkheid te verschaffen.

Betreffende leerlinge is opgenomen, maar er is niet bekend wat er precies aan de hand is. Hier wordt nu onderzoek naar gedaan en pas als helemaal duidelijk is wat er aan de hand is, kunnen we daarover meer vertellen. Op dit moment weten ouders ook niet meer dan dat er iets is. Dit zou ook gewoon een ontsteking kunnen zijn. Om hier meer zekerheid over te kunnen krijgen, wordt er een kijkoperatie gedaan.

Waarschijnlijk is deze leerlinge volgende week gewoon weer op school in afwachting tot het moment dat de kijkoperatie kan plaatsvinden.

Ik hoop dat we u hiermee voldoende duidelijkheid hebben kunnen geven en de ontstane ongerustheid hebben kunnen wegnemen. Zowel wij als ouders weten namelijk echt nog niet meer dan dit…..

 

Met vriendelijke groet,

 

Peter de Been.