Juf Jeske gaat op wereldreis!

24 februari 2018 | Jeske

Beste allemaal,

afgelopen week heb ik aan alle leerlingen mogen mededelen, via een puzzel, dat ik op wereldreis ga! Dit zal zijn van januari t/m juli 2019. Dit betekent dat ik begin komend schooljaar gewoon voor de klas sta, maar dat ik net voor de kerstvakantie afscheid neem. Hoe de route en planning precies is, is bijna rond. De kinderen hebben nu al een hoop vragen, dus ik zal ook in de klassen langsgaan om er wat meer over uit te leggen.

Ik zal niet helemaal van de radar verdwijnen voor de school, want ik wil mijn wereldreis graag combineren met de visie van onze school, met daarin de speerpunten internationaliseren, Engels, wereldburgerschap en ondernemerschap.
Nu wil ik niet alle plannen zelf maken, maar ik zou het fijn vinden als dit ook vanuit het team, de ouders en vooral de kinderen komt. Vandaar dat ik dit al zo vroeg heb medegedeeld. Er hangt namelijk vanaf komende maandag een wereldkaart (die ze zelf in elkaar hebben gepuzzeld) aan het whiteboard (van de MR) in de hal. Daar liggen memoblaadjes bij, waarop alle ideeën die er zijn kunnen komen: Wat haal jij uit mijn wereldreis? Denk aan hoe contact te houden met elkaar, wat de kinderen van welk land kunnen leren, een goed doel, een bepaald project, noem maar op!
Ik zal dit opnemen in mijn plan, mits het haalbaar is.

Alvast bedankt! Ik heb er ontzettend veel zin in!

 

Groetjes, Jeske