Inschrijven naschoolse activiteiten vanaf vandaag

11 februari 2020 | Leila Hermus

Beste ouders en leerlingen,

Ná de carnavalsvakantie kunnen leerlingen weer meedoen aan een aantal leuke naschoolse activiteiten. Hieronder vindt u alle informatie. Inschrijven gaat online. Onder iedere activiteit vindt u een link. Via deze link komt u bij een vragenlijst die u in kunt vullen.

Inschrijven kan vanaf vandaag (11 februari) tot en met 18 februari. Op 20 februari krijgen de deelnemers een briefje mee naar huis ter bevestiging van de deelname. U heeft dit bericht ook per mail ontvangen.

Activiteiten voor unit 1 & 2

Sporten met Juf Lieke

De naschoolse sport bij gymjuf Lieke komt er weer aan! Dit keer is dat op woensdag van 12.30 tot 13.30! Gymspullen niet vergeten en brood of iets anders om even te eten, dan eten we eerst even in de kleedkamer!

Wanneer: Woensdag 25 maart, 1 en 8 april. 12.30 tot 13.30 uur.

Waar: In de gymzaal

Klik op deze link om je in te schrijven: https://forms.gle/LsXyEJQ7a7k5iRU3A

Activiteiten voor unit 3

Hello China!

Gastdocente Jie Zhang is eerder in unit 3 geweest om gastles te geven over de Chinese taal en cultuur. Vond je dit ook heel interessant en wil je hier graag nog meer over leren? Wil je oefenen met het maken van een Chinese lampion, een schilderij of aan de slag met Chinese papierkunst? Schrijf je dan in! Let op, er is plaats voor maximaal 10 leerlingen. 

Wanneer: Dinsdag 3, 10, 17, 24 en 31 maart en 7 april. 15.00 tot 16.00 uur. 

Waar: In het tussenlokaal van de bovenbouw.

Inschrijven via deze link: https://forms.gle/FitSJ1EELCLtNKQJ8

Kinderpersbureau Tilburg Junior

‘Kom jij kinderkrant tilburgjunior helpen? Héé… Psstt! Heb je het al gehoord? tilburgjunior komt naar Cleijn Hasselt. tilburgjunior is een nieuwssite voor kinderen uit Tilburg. Het is een krant die je op je computer, tablet of telefoon kunt lezen. Steeds helpt een kinderredactie met het maken van verhalen. Dit keer zoekt tilburgjunior hulp bij Cleijn Hasselt. Wil jij meedenken over onderwerpen voor de krant? Wil jij mee op pad als journalist? Wil jij verhalen schrijven? Tof! Meld je aan. O ja, en neem alvast een kijkje op www.tilburgjunior.nl.’

Ester van Zundert, hoofdredacteur tilburgjunior

Wanneer: Maandag 2, 9, 16, 23 en 30 maart en 6 april. Van 15.00 tot 16.15 uur.

Waar: In het tussenlokaal van de bovenbouw.

LET OP! Tijdens deze activiteit worden ook enkele uitstapjes gepland. Door een leerling in te schrijven geeft u toestemming voor deelname aan deze uitstapjes. Een week voor een uitstapje ontvangt de leerling een briefje mee naar huis zodat u als ouder precies weet waar ze naar toe gaan.

Inschrijven via deze link: https://forms.gle/gQvVj6ZRxVcWarzS8

Sporten met Juf Lieke

De naschoolse sport bij gymjuf Lieke komt er weer aan! Dit keer is dat op woensdag van 12.30 tot 13.30! Gymspullen niet vergeten en brood of iets anders om even te eten, dan eten we eerst even in de kleedkamer!

Wanneer: Woensdag 4, 11 en 18 maart. 12.30 tot 13.30 uur.

Waar: In de gymzaal

Inschrijven via deze link: https://forms.gle/Z8aDcrx7FGxKwN6i7

Botenrace deel II

We gaan weer verder met het maken van de Vikingboot van plastic. De boot is nog niet af en de race staat al gepland! Schrijf je in om samen de boot af te maken. Ook als je niet mee hebt gedaan aan de eerste ronde mag je nu gewoon inschrijven.

Begeleiding: Ontdekstation013 i.s.m. Schônste wijk (Saskia Dellevoet) 

Let op! Trek warme kleding aan. Neem een extra trui, handschoen en/of sjaal mee. De werkplaats is vrij koud deze tijd van het jaar. 

Wanneer: Dinsdag 3, 10, 17, 24 en 31 maart en 7 april. 15.00-16.30 uur.

Waar: Schônste wijk WERKPLAATS, Van Bylandtstraat 25.  De kinderen lopen met Saskia Dellevoet na school naar de werkplaats van Schonste wijk. Kinderen kunnen daar op locatie weer opgehaald worden. 

Inschrijven via deze link: https://forms.gle/BzdPYEtwLsgFfNQw6

Zaterdag 16 mei staat de botenrace gepland!! Iedereen ontvang op korte termijn meer informatie. Maar houd de datum vast vrij als je het leuk vindt om mee te doen of aan te moedigen.

Heeft u vragen over de activiteiten? Mail naar leilahermus@contourdetwern.nl