Het Blauw Tilburg-project (video)

18 april 2016 | Bram Boek


De Poortenkids experimenteren met textiel en maken ‘test’versieringen voor Blauw Tilburg/ Textielplein DOEplein (17 april 2016). De blauwe stof is een donatie van Van Puijenbroek Textiel!
Blauw Tilburg is een Tilburgs communityproject van Stichting Faliekant met geschiedenis, water en kunst. Samen zetten we de unieke en in vergetelheid rakende blauwsloten weer op de kaart. Ook dromen we over een toekomst van levend water in Tilburgse wijken. Dat uiten we met 3 kunstwerken die we samen bedenken, maken, vieren en delen in 3 wijken in de 1e helft van 2016.


Interview met 2 kinderen. Wat hebben ze onthouden van Blauw Tilburg/ de blauwsloten en wat gaan we doen? Blauw Tilburg is een Tilburgs communityproject van Stichting Faliekant met geschiedenis, water en kunst. Samen zetten we de unieke en in vergetelheid rakende blauwsloten weer op de kaart. Ook dromen we over een toekomst van levend water in Tilburgse wijken. Dat uiten we met 3 kunstwerken die we samen bedenken, maken, vieren en delen in 3 wijken in de 1e helft van 2016. Doe je mee? Meer info: http://blauwtilburg.nl