Happy New Schoolyear!

24 augustus 2020 | Hester Bax

Vandaag hebben we met z’n allen het nieuwe schooljaar afgetrapt. Wat ontzettend fijn om iedereen weer te zien en samen aan de slag te gaan. Helaas viel ons plan van een (op gepaste afstand) feestelijke opening op het plein vanmorgen door de regen even in het water, maar dat mag de pret niet drukken.

We starten het schooljaar met de Golden Weeks. Deze worden niet voor niets zo genoemd, want de Golden Weeks zijn ontzettend belangrijk voor de groepsvorming en samenwerking en voor de structuur van het weer naar school gaan. Een positief pedagogisch klimaat is onmisbaar om samen fijn naar school te gaan en daar maken we de eerste weken meteen een start mee. Dit vanuit de kernwaarden Veiligheid, Verantwoordelijkheid, Plezier en Respect. Deze weken hebben dus echt een gouden randje! Vraag uw kind ernaar, hij of zij kan er van alles over vertellen.

Zoals u in de mail gelezen hebt, is de first unit net als voor de vakantie ’s middags 10 minuten eerder vrij dan de second en third unit. Hiermee voorkomen we onnodige drukte op het plein. We vragen u ook om altijd de 1,5m afstand te bewaren en niet te blijven hangen op het schoolplein. Samen zorgen we voor een veilige, verantwoorde tijd op en rond onze school!

Happy New Schoolyear!