dinsdag 27 juni: culturele spellendag Djoemba

26 juni 2017 | Hester Bax

Morgen is het zover en mogen wij met de hele school naar de culturele spellendag Djoemba, georganiseerd door de studenten van het ROC. In verband met de staking die ook morgen plaatsvindt, hebben wij de tijden een beetje aangepast, zoals in de Schakel en mail te lezen is.

Voor de third unit is het belangrijk dat zij om 9.00u op het plein klaar staan, met fiets. De third unit hoeft dus niet naar binnen, maar verzamelt op het plein. Hier controleren we of we compleet zijn. We fietsen in één groep, met begeleiding van leerkrachten en ouders. Kunt u ook nog meefietsen? We kunnen natuurlijk alle hulp gebruiken! Zorg dat de kinderen op tijd zijn!

De kinderen uit de first en second unit verwachten we om 9.15u bij Bosvreugd, Reeshofdijk 12 in Tilburg.

Zorg ervoor dat de kinderen eten en drinken voor de kleine én de grote pauze bij zich hebben, de kinderen hebben twee pauzes waarin zij, onder begeleiding, hun eigen eten opeten. Voor extra drinken is gezorgd. De activiteiten worden door de studenten begeleid, maar de leerkrachten zijn de hele dag aanwezig op de locatie en blijven bij de kinderen.

Om 14.30u worden de kinderen van de first en second unit door u weer opgehaald bij Bosvreugd. De third unit fietst onder begeleiding om 14.30u weer naar school. De chauffeur van BSO Drieburcht haalt de leerlingen die op dinsdagmiddag naar de BSO gaan ook bij Bosvreugd op.

Denkt iedereen aan het groene Cleijn Hasselt shirt?

Wij hebben er erg veel zin in, tot morgen!