Dinsdag 20.00u ouderavond komend schooljaar!

13 juni 2016 | Hester Bax

IMG_2611

In de Schakel van 2 juni heeft u een uitnodiging gekregen voor de ouderavond die morgenavond, dinsdag 14 juni om 20.00u, plaatsvindt. Het is erg belangrijk dat u hierbij bent, het gaat namelijk over het komende schooljaar en over de schooltijd van uw kind.

Het nieuwe schooljaar komt al snel dichterbij en Cleijn Hasselt heeft hele mooie, goede plannen voor de toekomst. Deze plannen hebben wij vandaag ook met uw kinderen besproken en zij hebben hun mening gegeven. Bent u nieuwsgierig? Vraag het ze, ze weten precies hoe het zit en vertellen er graag over, zo enthousiast zijn ze! De kinderen noemden bijvoorbeeld de volgende zaken:

IMG_2610

De avond zal er als volgt uitzien:

We zullen op de avond in drie units; de onderbouw (groepen 1-2), de middenbouw (groepen 3-4-5) en de bovenbouw (groepen 6-7-8), samen met u praten over het schooljaar dat eraan komt.

De onderwerpen die op het programma staan zijn:

  • de visie
  • de groepsindeling
  • de schooltijden (er zijn twee opties, hierover beslissen we samen dus uw mening telt!)

We vinden het belangrijk met u van gedachten te wisselen en willen graag met u in gesprek! Heeft u kinderen in meerdere bouwen (units), dan maakt u zelf een keuze bij welke bouw u aansluit. Uiteraard wordt in alle bouwen (units) dezelfde informatie gedeeld, maar passend bij de bouw (unit). U sluit aan bij de bouw (unit) waar uw kind komend schooljaar zit (dus als uw kind nu in groep 2 zit, zit het volgend jaar in groep 3 en sluit u dus bij de middenbouw aan, als uw kind nu in groep 5 zit, zit het volgend jaar in groep 6 en sluit u dus bij de bovenbouw aan).

Wij hopen u allen te ontmoeten, morgenavond om 20.00u!