Bezoek van Playing for Success.

3 november 2014 | Jeanny Pluijms

Playing for Success Nederland bestaat in november vijf jaar. Daarom wordt er in Nederland in de week van 2 november extra aandacht aan dit mooie project gegeven. Playing for Success Tilburg doet hier ook aan mee.

Een aantal ‘vaste klanten’ (Bloemaert, Cleijn Hasselt, De Sleutel en JL Huibeven)zijn beloond met een leuke actie: De ‘Hit en Run’ actie.

Leuk dat wij één van die scholen mochten zijn.

Op maandag 3 november kwamen twee medewerkers Cleijn Hasselt bezoeken. Jammer dat de mascotte van Willem II, Kingo, er niet bij kon zijn omdat hij ziek was.

We kregen 2 voetballen aangeboden van de stichting ‘Meer dan Voetbal’ van Willem II, waar kinderen uit de bovenbouw mee kunnen spelen in de pauze. Daarnaast hebben ze ook wat promo materiaal van Playing for Success en een aantal folders achtergelaten. We hangen de informatie op de prikborden bij de groepen 6-7-8 en beneden bij mijn (Jeanny) kantoortje.

Op de foto zie je enkele ‘ambassadeurs’. Zij hebben al eens een traject gevolgd bij Playing for Success. Maar natuurlijk zijn er al meer leerlingen geweest. Kijk ook maar eens op Facebook van Cleijn Hasselt.

WIN_20141103_143703