belangrijk bericht over het nieuwe schoolplein!

8 mei 2015 | Hester Bax

IMG_3824

Deze vakantie is er ontzettend hard gewerkt aan het schoolplein. De foto’s hiervan heeft u via onze Facebook al voorbij zien komen. Aanstaande maandag beginnen wij weer en daarom is het belangrijk te weten welk deel van het plein bereikbaar is en welke nog niet.

Ingang van het plein

De school en het plein zijn de komende week alléén vanaf de voorzijde te bereiken. Aan de zijde van de gymzaal kan niemand het plein betreden. Denk er dus aan dat als u van de achterkant van de school komt, u even omloopt of omrijdt. Dit geldt zowel voor als na school.

Fietsenstalling

De fietsenstalling staat tijdelijk bij het hek aan de voorzijde van de school, tegenover de nieuwe zandbak. Hier zijn de rekken tijdelijk geplaatst en kunnen de fietsen neergezet worden. Dit is niet ideaal, dus als de kinderen zonder fiets kunnen komen, raden wij dit aan.

Spelen op het plein

De komende week kunnen wij spelen op het voorste plein. Hier wordt dan niet gewerkt en hier is, zoals afgesproken, de ruimte om veilig te spelen.

De gymzaal

Op dinsdag hebben alle groepen gym. De gymzaal is te bereiken, maar de groepen zullen met de leerkracht voor één keer om moeten lopen. We lopen dan met de groep over het fietspad naast het schoolplein. Op deze manier komen de kinderen niet in aanraking met de werkzaamheden.