Bedankt donateurs Build a House – project!

5 juli 2019 | Leila Hermus

Op de valreep voor de start van de zomervakantie nog even wat gepaste bedankjes uitdelen!

Bedankt Boekenschop voor jullie genereuze donatie aan het Build a House project van Basisschool Cleijn Hasselt en ContourdeTwern! Na de zomervakantie kunnen we hier alvast mooi gereedschap van kopen!

Zo ook bedankt Ton van Willigen voor de EPC, een energie prestatie berekening verplicht voor het aanvragen van een bouwvergunning. Ton heeft dit gratis voor ons gedaan! Daarom delen wij graag Ton’s oproep om iets bij te dragen tegen kanker. Dat kan u ook doen via deze website. https://acties.samenloopvoorhoop.nl/metznallen

Tot slot werken we al een aantal maanden samen met Kim de Greef van DAT architecten, zij helpt ons momenteel nog steeds met alles wat bij de vergunning voor het bouwen komt kijken, maar ook advies bij het voorbereiden van de bouw. Reinier Wolfs van HAWEE bouw is met ons ook al druk bezig geweest met de voorbereiding. En niet te vergeten Will Loermans en Laudy Brouwer namens het Ontdekstation.

Bovenstaande mensen / organisaties helpen ons omdat ze achter het project staan en rekenen hier dus niet voor. Allemaal hartelijk bedankt! Volgend schooljaar gaan we vol enthousiasme verder!