Be proud and show it!

26 maart 2020 | Hester Bax

Alle kinderen van Cleijn Hasselt zijn op dit moment thuis aan de slag. Dat is soms echt niet makkelijk, dat weten we allemaal maar al te goed! We missen jullie ontzettend en zijn blij dat we op allerlei manier toch contact met jullie hebben, telefonisch, via Teams,  op de chat, per mail, via Facebook…. En we kunnen alleen maar zeggen, WE ARE SO PROUD OF YOU!

Om fijn met elkaar in verbinding te blijven, zien we graag foto’s van jullie en jullie vast ook van elkaar. Dus hier een nieuwe challenge: upload een foto op onze Facebookpagina, waarop we zien waar jij trots op bent in deze periode. Dat kan van alles zijn: heb je jouw daily program af? Heb je jouw broertje geholpen met zijn opdracht? Heb je voor mama een lekker ontbijtje gemaakt? Heb je in de tuin een mooie stoepkrijttekening gemaakt? Heb je een kaart geschreven en verstuurd naar iemand die op dit moment een beetje eenzaam is? Heb jij een sportchallenge van juf Lieke uitgevoerd, of…..???? Maak er een mooie foto van en zet ‘em op Facebook!

Ik begin…. ik ben supertrots op het team van Cleijn Hasselt, dat zij:

  • ervoor zorgen dat er iedere week een daily program voor jullie klaar ligt
  • steeds in contact zijn met jullie
  • klaar staan voor alle vragen
  • dit doen met superveel energie en creativiteit
  • ook thuis de boel draaiende houden op hetzelfde moment

We zien jullie foto’s heel graag tegemoet! Succes met alles, let goed op jezelf en elkaar en we zien elkaar morgen, OP AFSTAND, bij het ophalen van de nieuwe daily programs!