Afscheid juffrouw Jeanny

9 november 2016 | Jeanny Pluijms

Beste ouders en verzorgers, en alle andere contacten.

Voor de herfstvakantie hebben de leerlingen een brief meegekregen waarin ik vertel over het aangaan van een nieuwe uitdaging: per 1 december ga ik werken op basisschool De Triangel in Tilburg Zuid. Ik krijg daar dezelfde taak als op Cleijn Hasselt.

Het aangaan van deze nieuwe uitdaging zal best wel een dubbel gevoel geven bij mij, omdat ik ‘mijn schooltje en de Hasselt’ ga verlaten. Wetende dat ik deze beslissing goed overwogen genomen heb, geeft mij alle vertrouwen dat het mij goed zal doen.

Ik ga met veel energie starten en verwacht mijn werk met evenveel plezier te kunnen doen als dat ik al die jaren (38!!!) hier gedaan heb.

Vrijdag 25 november neem ik afscheid van de leerlingen en ouders. Vanaf half 12 zorg ik dat  de koffie en thee klaar staan in de koffiekamer.

Mocht het zijn dat ik u niet persoonlijk spreek, wil ik u via deze weg bedanken voor het vertrouwen en medewerking dat u al die jaren gegeven hebt.bye

Heel veel groetjes en ‘hartstikke bedankt’

Jeanny Pluijms

intern begeleider