Unit 3 (groep 6, 7 en 8)

Basisschool Cleijn Hasselt gaat starten met een leuke, gratis naschoolse activiteit voor de kinderen in Unit 3: naschools atelier TextielMuseum!

Kinderen uit groep 6 / 7 / 8 (Unit 3) van Basisschool Cleijn Hasselt kunnen zich hiervoor online inschrijven tot en met dinsdag 4 april.

Wat is het?

Vind jij het TextielMuseum gaaf en hou jij van dingen maken met textiel? Dan is het buitenschoolse atelier bij het TextielMuseum wat voor jou! We laten via filmpjes andere kinderen zien hoe leuk het in het museum is én we leren weven. Dit is een atelier in een prachtige omgeving om rond te dwalen én om zelf aan de slag te gaan.

Onder begeleiding van Saskia Dellevoet. (meer informatie: Hocus-Pocus-Focus.nl )

Wanneer is het?

Op dinsdag van 15.00 tot 16.15 uur op 11, 18 april. 16, 23, 30 mei en 6 juni.
Om 16.15 uur zijn jullie weer terug op school.

Inschrijfwijze

Voor de lessen is een maximum aantal deelnemers, namelijk 6 kinderen. Van de kinderen die zich hebben ingeschreven worden 6 kinderen geselecteerd op basis van motivatie, interesse en affiniteit met deze activiteit. Hierbij wordt ook gekeken naar hoe zij zich op school en tijdens de ateliers hebben ontwikkeld. Er is ook een mogelijkheid een korte motivatie in te vullen hieronder.

Wanneer de inschrijving is gesloten ontvang je van ons een brief met daarin een bevestiging. Mochten er te veel aanmeldingen zijn voor de activiteit en ben je niet geselecteerd, krijg je daar ook bericht van. De brief wordt meegegeven aan de kinderen die zich hebben ingeschreven.

De inschrijving is inmiddels gesloten.