Talentontwikkeling op Cleijn Hasselt

Basisschool Cleijn Hasselt draagt bij aan de talentontwikkeling van kinderen. Tijdens de ateliers op school hebben kinderen de keuze uit een aanbod van activiteiten, anders dan anders. Zo ontdekken zij hun talenten en passies. Wij werken hierbij bijvoorbeeld samen met deskundige vakdocenten, professionals en verschillende musea. Een aantal kinderen van Unit 3 gaat bijvoorbeeld een aantal weken met OntdekT naar het Textielmuseum en vinden samen uit wat daar allemaal te beleven en leren is. Kinderen maken een verbinding met de wijk tijdens de ateliers van Kasteel013 waar zij met muziek, decorontwerp of textiel aan de slag gaan. Zo wordt steeds een bijzondere invulling gegeven aan talentontwikkeling.

Deze manier van werken met de talenten van kinderen trekken wij door naar het naschoolse aanbod. We willen kinderen de mogelijkheid bieden hun talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen.

De naschoolse sportactiviteiten gaan starten!

Wat?

Naschoolse sport blok 1! Verschillende sporten en spelen komen aan bod. In blok 1 gaan we terugslagspelen doen; dit is bijvoorbeeld Tennis, Badminton en volleybal.

Voor wie en wanneer?

Blok 1 start meteen ná de herfstvakantie. Voor Unit 3 op donderdag 26 oktober, 2 en 9 november. Voor Unit 2 op donderdag 16, 23 en 30 november. En voor Unit 1 op donderdag7 en 12 december.
De lessen zijn steeds op donderdag van 15.00 uur tot 15.45 uur.

Inschrijven

LET OP! U kunt uw zoon/dochter alleen inschrijven voor zijn/haar Unit.

In de toekomst komen er meer naschoolse activiteiten bij zodat er een divers aanbod is waar kinderen hun talenten in kwijt kunnen. Bekijk de naschoolse activiteiten per unit door op onderstaande links te klikken.