Talentontwikkeling op Cleijn Hasselt

Basisschool Cleijn Hasselt draagt bij aan de talentontwikkeling van kinderen. Tijdens de ateliers op school hebben kinderen de keuze uit een aanbod van activiteiten, anders dan anders. Zo ontdekken zij hun talenten en passies. Wij werken hierbij bijvoorbeeld samen met deskundige vakdocenten, professionals en verschillende musea. Een aantal kinderen van Unit 2 en 3 gaat met Saskia Dellevoet aan de slag met textiel en Kunst. Ook is er een naschools aanbod. Kinderen maken een verbinding met de wijk tijdens de activiteiten van Ontdekt@DePont of het TextielMuseum waar zij met alle aspecten Kunst en textiel aan de slag gaan. Zo wordt steeds een bijzondere invulling gegeven aan talentontwikkeling. Gedurende het hele jaar hebben kinderen ook de mogelijkheid zich voor het naschoolse sportlessen in te schrijven. We willen kinderen de mogelijkheid bieden hun talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen.

De naschoolse sportactiviteiten blok 2

Wat?

Naschoolse sport blok 2! Verschillende sporten en spelen komen aan bod. Met Unit 2 gaan we turn- en atletiek onderdelen doen. Bij turnen gebruiken we de kasten en de trampoline. Bij atletiek gaan we veel rennen maar ook speerwerpen en kogelstoten! Met Unit 1 gaan we allerlei leuke spellen doen. Zoals 10 tellen in de rimboe, multi-bal en het James Bond spel.

Voor wie en wanneer?

Blok 2 start meteen ná de kerstvakantie. Voor Unit 1 op donderdag 1 en 8 februari.

De lessen zijn steeds op donderdag van 15.00 uur tot 15.45 uur.

Inschrijven

LET OP! U kunt uw zoon/dochter alleen inschrijven voor zijn/haar Unit.

Alle Units hebben gedurende het schooljaar even veel naschoolse sportlessen. Na de voorjaarsvakantie start weer een nieuw blok.

In de toekomst komen er meer naschoolse activiteiten bij zodat er een divers aanbod is waar kinderen hun talenten in kwijt kunnen. Bekijk de naschoolse activiteiten per unit door op onderstaande links te klikken.