Schoolmaatschappelijk werk

De meeste jongens en meiden vinden het leuk om naar school te gaan. Maar wat als je het op school niet naar je zin hebt? Omdat je geen vrienden hebt, gepest wordt, dat wat je moet leren niet begrijpt of gewoon niet goed in je vel zit? De schoolmaatschappelijk werkers van het IMW Tilburg helpen jou bij deze problemen.

Als je problemen hebt op school, zit er vaak iets anders achter. Je bent bijvoorbeeld bang om dingen fout te doen of misschien is er iemand van wie je heel veel hield, overleden. Misschien zijn je ouders gescheiden en heb je het daar moeilijk mee. Omdat je je slecht voelt, kan het zijn dat je vervelend doet op school. Tijdens de les bijvoorbeeld of in de pauze. Misschien maak je ruzie met vrienden of kun je je helemaal niet concentreren.

Ook voor ouders en verzorgers

Op verschillende scholen in Tilburg en omstreken bieden schoolmaatschappelijk werkers van het IMW hulp aan leerlingen of ouders met psychosociale problemen. Zowel in het basis- , voortgezet onderwijs als MBO.

Op dinsdagochtend is Kitty Schuurmans op Cleijn Hasselt aanwezig. Zij is dan te vinden in de spreekkamer naast groep 8. De gesprekken zijn gratis en vertrouwelijk.

Indien dit tijdstip niet uitkomt kunt u me bellen op 06-53692337 of mailen via het email-adres: k.schuurmans@imwtilburg.nl